Я кахаю цябе!

Валерия Павленко 2
Мой, і толькі ведаеш ты,
Мае мары і сны...
Як ты?
Сумую па табе...
Ўва мне, жыве плод,
Наша каханне...
Даруй...
Што не змагла забыцца,
Што значыць любіць.
Не быць, нам разам,
Чаму?
Я не пайду!
Дарую...
Ведаю, што любіш ты,
Але страх,твой, цішыні...
Палохае!
Так бывае.
Твой слых, пакінуў нас,
Але ў гэты час,я побач.
Не трэба, слёз, а ты,
Ўсур'ёз падумаў, што
Я кіну?
Вырашаем мы ўдваіх...
Пакуль, яшчэ мы не ўтрох,
Любоў мая хай ацаліць...
Душа баліць.
Але я люблю цябе!
І жыцьцё, маё хай сбережет,
Дзіцё...
А я і ты, навекі,
Разам...
Свой крыж годна прынясём,
Мы на паклон.
Любоў, нараджае сілы,
Для барацьбы,не першыя і мы...