Квiтень

Поэт Закарпатья Василий Галас
Ось і теплі днини -
як хотіли ми...
Квітень вкруг зелені
стелить килими.
Зацвіли дерева.
Квіти де не де.
Так-то непомітно
до троянд дійде...
Небо розкошує.
Хвилі срібляні
і біля поверхні
і углибині.
Не цвіли тюльпани
поки і бузок -
та вже квітень з літом
поновив зв'язок.

Квітень 2018