Пахощi серпневих вечорiв...

Владимир Александрович Наумов
Пахощі серпневих вечорів
Линуть світлом гармонічним чаром.
Мов у тумані селищем я брів
За природним неповторним даром.

І хапав душею аромат
Літніх яблук, та нічних фіалок,
Ніби дикий жадібний сармат
В полюванні юних полонянок.

Йшов і йшов, а вечір все бринів
Музикою радості і смутку,
Переливом пам’ятних вогнів
Втрат життєвих і, мабуть, здобутку.