Не змiг зустрiти на одинцi

Владимир Александрович Наумов
Не зміг зустріти на одинці
Тебе, моє кохання днів,
Від чаредарності криниці
Не впив чудодійний спів.
Та голос, що вінчає знову
Сполуку мрій і побажань, -
Підтримує життя основу
Вечірніх зорь та ранків рань…
Не зміг почути. Не пробачу
Своїм чуттям несмілий плин…
Життя вирішую задачу
Тепер в самотності, один.