Ти неземна i ти свята...

Владимир Александрович Наумов
Ти неземна і ти свята,
Моє кохання, недотрога, -
Твої нетронуті вуста –
Тривалій мрії осторога,

Бо як би я їх не бажав
Торкнутися, хоч випадково…
Твоє невимовлене слово
І зараз пам'ять остужа.