Моя половина

Владимир Александрович Наумов
Мила, кохана, єдина,
Вірна мені і невірна,
Частка мене, половина
Краща, можливо, добірна.
Щастя моє, чи нещастя,
Теплий весінній світанок,
Тихе життєве причастя,
Чи буревій наостанок
Слів запального докору
/Ти ж бо ні в чому невинна/,
Лагідна, згідна покору,
Люба моя половина.