Вещи

Анатолий Костенко
Ти знаєш - є речі,
Вони важливіші
За наше з тобою майбутнє...
Мені так хотілось
З тобою пошвидше,
Щоб в інших місцях бути присутнім...
Усе розірвати, розвести мости, і
Поставити крапку вагому.
Щоб більше ніколи не зміг я прийти
До нашого спільного дому.
Щоб більше ніколи-стара моя звичка
Пробач, що так вийшло, мила.
Та просто є речі - вони важливіші
Тобі вони зломлять крила.
16 марта 2016