Чорная хваля...

Татьяна Борисова 11
Чорная хваля Дзьвіны,
першы красАвіцкі дождж.
Тоне смуга ў віры,
кладзецца водарам ноч.
Водарам выпрасткаў-траў,
водарам першай ральлі.
Вецер лагодна хістаў
мары мае-караблі.