Так, ты блюзьнер...

Татьяна Борисова 11
Так,ты блюзьнер!
Так,ты блазьнюк!
Так,ты шалёны дзікі пёс!
І што,і што ты
робіш тут?!
Які цябе ўжо чорт прынёс?!
Сваё пакінь ты:"I love you."
Цябе я не кахаю,не!
Цябе заб'ю,заб'ю,заб'ю!
Але,але,але,але...