Gamtos humoras

Ýäâàðäàñ
Mus gyvenime buna stebuklu
ir gamta tai puikiausiai irodo,
kam tos pasakos, filmai ar triukai,
paziurekit! - tai yra, neatrodo(?)...

Zmogui tam, juk, prireiktu daug darbo
Rasti minti, "pagauti" ideja
Gamta kuria savaime, be vargo
Genialiausia yra isradeja!