***

Игорь Степанович Шевчук
Є!!


лиш неізглаголене
серце одне
моє
намолене

знаю що неізглаголане
серце чиєсь
одне ненамолене
як в недоступі


візьми доступність
нащо серця
у ступі?


і по планеті
стукіт –

і – по планеті
стукіт

маєм підносить
планету –
в Божії
руки

поет переповненим серцем
возносить світ –
в Божії
руки

Христос як здригнувся
в мЕні
співають танцюють серця
безіменні...

8 березня 2018 р.


*   *   *

         «Над праведником сходить сонце,
          над щирим серцем – радість.»
                (Пс. 97, 11-12).

О Божа правдо,
ти далась гукнутись...
О Божа совісте!!! далася –
чути!
О Всемогутній!!! –
в Тобі й вся могутність –
нехай живуть серця!!
комусь сподобалась мова ось ця
чи коні в лузі...

живуть в твердих горішках
                друзі
інколи ковзають й по злітній
               смузі
в натузі, –

о Сонце! Син воскреслий
у Отця!!!
Сину Всевишнього,
коли дібравсь крайця! –
тож і сколупують серця
                у музі?..
то що я можу в славу Божу?? –
що можу?
дитинним серцем
тверда віра! й в славі Божій!

любов хай
чує кожен...
нарешті вже любов –
вже чує кожен!!

8.04.2018, Великдень