Вх д в русалим

Игорь Степанович Шевчук
      Вхід в Єрусалим


я не говорю
Любов говорить

«Осанна!!
Цар Ізраїлів!!» –
від прямих слів загоряються...

любов плавить гори
цільні діти і
окликаються

в камінні стогін
і осляті ікається

01.04.2018