Я живу дощем i квiтами

Миклош Форма
Я живу дощем і квітами.
Довіряюсь тільки їм.
Квіточкам, дощем политими,
в серці радісно моїм.

А іще живу надіями
серед квітів і дощів.
А іще живу я мріями,
що цвітуть в моїй душі.

Квіточці, дощу і віршику
я радію – я живу.
Так у щастя легше віриться
і в любов, що жду і зву...