Дракон

Рыжий Никс
Полосата
Гетра
Выпыхивает дракона
В сторону ветра
Парами клубато
Синего небофона
Меняется
Состоянье
Причудливо
Ввивается
В мирозданье
Белокудрое
Держит навечно
За хвост тонкий
Труба
Тот глуппочеловечьи
Тянет ручонки
Туда
Где растворяясь
По горизонту
Не возвращаясь
Нервно теряет контур