Прима лиха

Алиса Горштейн
Не чіпай мого серця. Набридло!
То вчетверте? Ні, мабуть втретє.
Самого тебе не втомило?
Раз за разом до круговерті...

Викинь ото простирадло,
І себе, разом з іншим сміттям.
Зроби так, щоб мене не вертало
К твому ліжку й забутим дням!

Повернися до мене спиною,
Зверни всі борги, та піди...
Знову стану я лиха примою,
Йди вже геть! Не томи!

Спали мої спогади, мрії...
Спустош хвору душу до дна!
Шкода лише, що не вийде
Повернути бувале життя.