Моя Украина

Нина Продан
Мій рідний край, моя ти Батьківщина!
Люблю твої простори і поля,
Для мене ти найкраща і єдина,
Святая Богом обрана  земля!

Дивлюсь, як колоситься в полі жито,
Як біля квітів бджоли гомонять,
Так  хочеться у мирі всім нам жити
І нашу землю рідну прославлять.

Чи є де в світі таке небо чисте?
І мова, ніби пісня солов`я,
Чарівні юнки вбрані у намисто,
Й така родюча матінка-земля?

Дай Боже миру нашій Україні!
І всім нам дай щасливе майбуття,
І хай же люди будуть всі єдині,
І з кожним роком кращає життя!
10.04.2018 р.