Пiсенька про контрольнi -песня-школьники-

Поэт Закарпатья Василий Галас
Сьогодні контрольна…
у нас – не остання.
Карбує учитель
на дошці питання.
А там – до процесу
ми всі долучились.
Покаже робота –
чому научились.

Приспів:
Нуртує у жилах
життя, калатає…
І клас нам і школу
Земля обертає.
Напружена тиша.
Учитель на варті.
Пильнують контрольні… -
чого то ми варті…
(можна 2 рази)

У школі усі нам
важливі предмети.
Коли нам контрольні… -
волають прикмети…
Сьогодні одна є –
і завтра, здається.
До бою!.. Без бою
ніхто не здається!..

Приспів

Квітень 2018