Ды ма цуры куы уай...

Татьяна Плити
Ды ма цуры куы уай,
Дымга зарга каны.
Ды ма цуры куы уай,
Арв дар хъалдзаг нары.

Ды ма цуры куы уай,
Хъаздзан худгайа хур.
Ды ма цуры куы уай,
Тавдай батайдзан дур.

Ды ма цуры куы уай,
Дидин калдзан таман.
Ды ма цуры куы уай,
Да ма амонд манан.

Аз хуыцауай хасджын-
Ды ма цуры куы уай.
Хуры рухс дын  даттын.
Цамай цины царай.