Я ведаю...

Татьяна Борисова 11
Я ведаю-настане час
і рэйкі дзён разлучаць нас.
Табе адно скажу-"Бывай!",
як надаўжэй не забывай.
Хай пахі руж і першацвет
нам усміхаюцца ва сьлед,
і сэрца крыху пабаліць.
За гэта трэба было жыць!