Хочу чинить Твою волю

Ольга Назарова 4
ПрийдЕ той час і станемо усі перед Тобою
Такі, які ми є, - без макіяжу і прикрас.
Ніхто тоді не виправдається сам собою.
Є виправдання лиш одне - Ісус Христос.

Все створено Творцем: земля і небо, люди,
ПташкИ і квіти, і дерева, усяка звірина,
Веселка в небі (чи ж не Боже чудо?!),
Морів і океанів неосяжна глибина...

Усе Твоє і я Твоя, така, як є, мій Боже.
Не заховаюся від Тебе я ніде.
Творить добро без Тебе я не можу,
Тож Дух Святий нехай мене веде.

Я часто помиляюсь, та все ж хочу
У всьому волю я чинить Твою, Отець.
Допоможи усе робить уміло, творчо,
Щоб труд мій не загинув нанівець.

Приходить старість, та душа квітує,
Бо ж вона вічна і ніколи не помре.
Нехай же кожний подих, порух вона чує
Святого Духа- Він не підведе.

О, Дух Святий, прости, що пригашала
Тебе я часто і удаляла я Тебе
Й тому духовних і фізичних сил не мала,
Й лукавий "діставав" тоді мене.

З Тобою спокій, мир і радість вічна.
Ти - моє щастя, впевненість моя.
ЛишЕ добра, мій Боже, зичиш.
Без залишку я вся, Господь, Твоя.

Ісус Христос приніс за мене жертву,
За всі гріхи мої Він постраждав!
О, мій Творець і Бог мій милосердний,
Без Тебе хто б спасіння з людей мав?!

Тож підкоряю дух, душу і тіло,
І розум свій Тобі, о Дух Святий.
Без Тебе жити свято не зумію-
Мене всю очищай й до вічності веди.