Украiна, не просто краiна

Неонила Морозюк-Мила Бренер
Україна, не просто собі країна!
Українська земля, це є - Рай!
І кате проклятий ти не зазіхай,
Світло настало, скоріше втікай!

Україна це - мир, сонячна днина,
Щебет пташиний, спів солов'ний!
Це хмари у небі, вранішні зорі,
Веселки коромисло, радісне соло.

Україна - свобода, це є і Воля!
Ген на околиці, красава тополя,
Тут говір, тут вільна - розмова,
Файна в душі, бува й гонорова!

Україна моя, ти є вічно - жива!
Джерельна, холодна - водиця,
Родить жито, овес, та і пшениця!
Кукіль не росте, не колоситься.

Україна, сонях в квіту і калина!
Стелиться ряст, сон і барвінок.
Зозуля кує на життя, багатії літа.
Лелека приносить, внуків і діток.
 
Україна - не горе, а гори високі,
О, не печаль, ріки течуть глибокі,
Україна поля золоті і зелені ліси,
Це хвилі морськії, в своїй красі.

Україна Господня і райська земля! 
Тут вірне коханя, красиве життя,
Едемські сади навкруги, це - рай!
Прийшов на гостину, вклонись! Та -
                не забувай!