Така гучна, незграбна тиша

Ат Лант
Така гучна,незграбна тиша,
здавалося б слова врятують світ.
Та ти мовчиш,все тише,тише й тише
і я крокую в прірву у політ.
Мовчиш?! І я мовчу.У спогадах моменти.
Рахую подихи до забуття.
Ти прощавай,залишились секунди.
До розлуки.
Розлуки,розміром в життя.