Padeka Dievui

Ýäâàðäàñ
Dekoju Dievui, kad gimiau sioj zemej
Dekoju Jam uz visa gyvasti aplink
Dekoju, kad esu maza dalele zemes saujoj
Dekoju, kad Jis moko saugot geri ir dalint.

Dekoju Jam uz vaisku ryta ir rasos laseli
Dekoju Jam uz lietu ir vaivorykstes spalvas
Dekoju Jam, kad visa tai matyti galim
Matydami grozetis, kurti savo svajones.

Dekoju, kad galiu uzuosti aromata
Aplinkui zydinciu geliu ir augalu
Dekoju, kad galiu grozetis tuom gurksnodamas arbata
Paskesti svaiguly ir jaust gyvenima tarp ju.

Dekoju, kad galiu paliesti lietu
Ir sudrekint pirstus i jo gaivius lasus
Dekoju, nes zinau, kad visa gyva negaletu
Gyventi be lietaus, nes visa tai prazus.

Dekoju jam, kad visa tai tarpusavy susieta
Be galo ismintinga, lyg nematoma gija
Dekoju Dievui, kad tai Jo ranka paliesta
Ir pateikta gyvenimui siandienai ir ateityje.