Melas

Ýäâàðäàñ
Sulipes melas kartina ir sunkina gyvenima
Ir veliasi jis lyg taukai ant porcelianines lekstes krastu
O, ta lekste - tai apvalus, grazus ir atviras gyvenimas
Kuri graziu ar nelabai susikuriam kiekvienas atskirai ar poroje kartu.

O, kam gi reikalingas jis, ar susimastom kartais?
Issprusta zodis "purvinas" ir kas ji besugaus...
Tiesa apsaugo mus, stovedama ties uzdarytais vartais
O vartai tie, tai lyg nematoma riba, kur melas nebeviespataus.