Пеня

Владимир Александрович Наумов
Сім років – нібито сім днів
Майнули, терпкістю об’яті,
І я у власному проклятті
Горю без видимих вогнів.
Бо так і треба – винен я
За те, що трапилося жовтнем
І не молитвой, псалмом жодним –
Біди не зменшиться пеня.