Життя прожити

Владимир Александрович Наумов
Даруєш світло і добро –
Отримаєш все це удвічі, -
Що дасть коріння – те й стебло
Несе у серце і у вічі.
Буває, що і помилок
Наробиш, ми ж-бо не святії,
Та осаду гіркий пилок
Зневаги вирівняє дії.
Життя прожити – не добу
Пройти від ранку і до ранку
І роздратовану злобу
Не зализати наче ранку.