Жага згорiла залишився попiл

Владимир Александрович Наумов
Жага згоріла – залишився попіл,
Який розвіяв вітерець
І тільки пустка, хай їй грець,
Чорніла, мов би, від ракетних сопел.
Вона зіяла отупілим згаром,
Без будь-яких тепер думок,
Де навіть пам’яті димок
Вже не чадів опаленим кошмаром.