У когось язик пухне от теревень

Владимир Александрович Наумов
У когось язик пухне от теревень,
У інших спочинок дванадцять годин.
Міняти сорочку по тричі на день
Спроможний, мабуть, із десятка один.

Такі вже удачі дісталися всім:
Придатність одних, для інших – табу.
Комусь до вподоби самотності дим,
А хтось полюбляє юрбу.