Не став хреста на власнiй долi...

Владимир Александрович Наумов
Не став хреста на власній долі,
Бо ще попереду життя.
Не скуштувавши пуда солі –
Не поспішай у небуття.
Туди устигнеш поневолі,
Бажав би ти цього, чи ні.
Пройди скрізь радості та болі,
Побудь у щасті і вині.
Дітей роди, а потім внуків
Усіх-таки ти дочекайсь,
Ну, а тоді і чорних круків,
Як хочеш, то і зустрічай.