Giminingos sielos

Ýäâàðäàñ
Tu ateik pas mane - apkabinsiu tave
Savo siela tave isbuciuosiu
Gal pamilsi, gal ne, nors pazinsi mane
Jei sutiksi - niekam neatiduosiu.

As ziuriu i tave ir pazistu save,
musu sielos, jauciu, giminingos,
as tave jau maciau ir, manau, kad sapne,
ten buvai toks smagus, nerupestingas...

Siela saukia, girdi?
Skamba aidas sirdy,
traukia muzika ciulbanciu pauksciu
Tu ateik pas mane - as paguosiu tave
Ne dabar? - kiek reikes, tiek ir lauksiu...

Jei nejausciau taves - nepazinciau saves
musu sielos tikrai giminingos
Tu ateik, buk salia, nekankinki manes,
su tavim ir gyventi prasminga.