Сучаснiсть-мить

Владимир Александрович Наумов
Існують лиш минуле та майбутнє,
Сучасність – мить і вже її немає,
Вона сховалась нишком в незабутнє
І там довіку почуття тримає.
Сучасність – мить, яка ж вона недовга,
Життя людини – також мить єдина,
Але чомусь не полиша тривога
За світ прийдешній, що назустріч лине.