Як я хочу чисте серце мати

Ольга Левченко-Харьков
Як я хочу чисте серце мати,
Що горить негаснучим вогнем.
Квіти щирості і ласки дарувати
Споміж бід, випробувань, проблем.

Хочеться світити серед буднів,
Дарувати сотні добрих справ.
Не торкатися мирського бруду
Щоб душа не потерпіла крах.

Хочу мати я красиві очі
У яких всі б бачили Тебе
Мій дорогоцінний, рідний Отче,
І прекрасне небо голубе.

Так бажань багато, сил же мало,
Тож прошу у Тебе, Боже мій,
Щоб з Твоєю поміччю ставала
Краще найщиріших своїх мрій.

9.04.2018