Зи цуьквер

Гулья Мисриханова
 Къайи тади гайи цуьквер
Бахчадавай сефилдиз
Зин столдал ачух хьайла
Шад хьана къе гуьгьуьлдиз

Гуьрчег хьана къизилгуьллер
За чимивал гайила
Къайюз дурум гун регьят я
Садаз-сад к1ан  хьайила.

Гелкъвейла лап рик1ивай зун
Абурал чан хтанай
ахпа кьили икрам ийиз
Вин чан сагърай , лагьанай!