молитва Ангелу-Хранителю...

Эллен Бали
Святы;й А;нгеле, предстоя;й окая;нной мое;й души; и стра;стной мое;й жи;зни, не оста;ви мене; гре;шнаго, ниже; отступи; от мене; за невоздержа;ние мое;. Не да;ждь ме;ста лука;вому де;мону облада;ти мно;ю, наси;льством сме;ртнаго сего; телесе;; укрепи; бе;дствующую и худу;ю мою; ру;ку и наста;ви мя на путь спасе;ния. Ей, святы;й А;нгеле Бо;жий, храни;телю и покрови;телю окая;нныя моея; души; и те;ла, вся мне прости;, ели;кими тя оскорби;х во вся дни живота; моего;, и а;ще что согреши;х в преше;дшую нощь сию;, покры;й мя в настоя;щий день, и сохрани; мя от вся;каго искуше;ния проти;внаго, да ни в ко;ем гресе; прогне;ваю Бо;га, и моли;ся за мя ко Го;споду, да утверди;т мя в стра;се Свое;м, и досто;йна пока;жет мя раба; Своея; бла;гости. Ами;нь.

                ***

                Храни меня,
                мой Ангел светлый
                Не покидай
                Присутствуй в моей жизни
                незаметно...