Aciu

Ýäâàðäàñ
Aciu zemei, kad priima mane i savo glebi
Aciu dangui, uz suteikta man erdve bei seseli
Aciu miskui uz beribi tyro oro gusi,   
uz sveikatos pliupsni, ramu sapna, poilsi paunksmej.

Aciu lietuj uz kiekviena lasa tyro dziaugsmo,
Ir griaustiniui uz didinga aida laimes sauksmo
Saulei aciu uz isdykusi zuikuti nulepausi
Aciu Tau pasauli, as krentu i tavo glebi ir zinau, kad tu mane pagausi.