Песнь Пресвятой Богородице

Эллен Бали
одна из утренних молитв

        ***

Богоро;дице Де;во, ра;дуйся, Благода;тная Мари;е, Госпо;дь с Тобо;ю; благослове;на Ты в жена;х и благослове;н плод чре;ва Твоего;, я;ко Спа;са родила; еси; душ на;ших.