Siela

Ýäâàðäàñ
Siela vaiksto, siela blaskos migloje
Uzrasysiu Tavo varda ryto tyloje
Noriu, kad pakeltum galva i zvaigzdes
Noriu, kad pajaustum mano meile, nes...

Siela blaskosi, bet jaucia - Tu visai salia
Regi tavo siela net gi ryto migloje
Zvaigzdes spindi, rodo kelia link manos sirdies
Jei pakelsi galva - rasi kelia - zvaigzdes ji nusvies.