Молитва Святому Духу

Эллен Бали
одна из утренних молитв

          ***

Царю; Небе;сный, Уте;шителю, Ду;ше и;стины, И;же везде; сый и вся исполня;яй, Сокро;вище благи;х и жи;зни Пода;телю, прииди; и всели;ся в ны, и очи;сти ны от вся;кия скве;рны, и спаси;, Бла;же, ду;ши на;ша.

                ***

                он тонок Дух Святой

                воспримет голос  мой

                услышит нас с тобой...