Молитва ко Пресвятой Троице

Эллен Бали
одна из утренних молитв

         ***

Пресвята;я Тро;ице, поми;луй нас; Го;споди, очи;сти грехи; на;ша; Влады;ко, прости; беззако;ния на;ша; Святы;й, посети; и исцели; не;мощи на;ша, и;мене Твое;го ра;ди.
Го;споди, поми;луй. (Трижды).
Сла;ва Отцу; и Сы;ну и Свято;му Ду;ху, и ны;не и при;сно и во ве;ки веко;в. Ами;нь.