Алло, алло, мой любимый

Надежда Рубан
 Я тобі месич шлю з позаранку.

Я  тобі  месич  шлю  з  позаранку,
Лишень маю одну забаганку,
В твої очі сині дивитись,
Поцілунком медовим укритись.

Приспів;   Алло, алло, мій коханий,
           Подаруй мені зорі духмяні,
           Подаруй мені сонячні квіти,
           Будемо разом вечір осені гріти.

Вишиваю тобі я картину,
Із цілунків, намист й серпантину,
І оранжеве сонце в зеніті,
Для найкращого мого у світі.

Водограї весняні дзюркочуть,
Нас  вінчати  з  тобою  вже  хочуть,
І зозуля кує срібні роки,
Ми від щастя лишень за два кроки.

автор; Н.П.Рубан.