после уроков

Филмор Плэйс
***
стерня на поле
салочки и догонялки
после уроков

stubble on the field
tags and catch-ups
after school


***
беседка в саду
не знаю куда положить
букетик вербы

garden-house
I don’t know where to put
a bunch of willows


***
первая трава
между джинсами и ботинком
лодыжка соседки

first grass
between jeans and a shoe
classmate's ankle


***
пустой тупичок
парой шагов впереди
короткая юбка

blind alley
a couple of steps ahead
the short skirt


***
дыры в карманах
ветер в голове
и букетик фиалок

holes in pockets
the wind in my head
and a bouquet of violets


***
лучшую конфету
оставляем друг другу
на видном месте

the best candy
we leave for each other
on a prominent place