***

Александр Герасимчук
По всьому світу у Великдень,
Луна небесний передзвін,
Спаситель світлом тьму розвіяв!
Христос Воскрес! Він є живий!

Ісус, пройшовши шлях тернистий,
Зазнавши біль і смерть поправ,
Нам дарував душі спасіння!
Христос Воскрес! Цей День настав!

І Дух Святий осяяв Всесвіт,
Пречиста Діва сльозу втира…
Син Божий людям дав надію!
Христос Воскрес! Гріхи прийняв…

«Воістину!», говорять всюди.
«Воістину!», і вічність – дар!
«Воістину!», о Боже Чудо!
Вітаю всіх! Ваш Олександр.