Laime

Ýäâàðäàñ
Laime, Tu isejai ir sugrizai is naujo
Tu sugrizai ir palietei mane sava ranka
As be Taves buvau lyg pasislepes nuo pasaulio
Sugrizus Tau, mane vel nusviete sauletekio sviesa

Vel norisi gyventi ir dainas dainuoti
ziur;t i melsva dangu ir svajot
Pazinti, mokytis, galvoti ir myleti
Ne vien nor;ti imti, bet ir duot...

Ir duoti daug, nes sis pasaulis vertas
Klestet, bujot ir ziedus skleist
Nes jis nera aukstom tvorom aptvertas
Svajone nori skrist? - Tu drasiai j; gali paleist!

Tu ja paleisk ir dovanok pasauliui geri
Suteiki dziaugsmo, sypsenas dalink
Pripyldyk ji sviesa ir palaikyki pilnuteli
Svajone gris atgal Tiesa ir Tu matysi tai aplink.