Церква

Валерий Масагор
Церква
=======

У мене вдома церква - як ніде'!
Б'є серце розхвильовано у дзвони.
Душа зібрала нині всі амвони -
Христос родивсь! Христос прийшов!
Христос іде!

Я в церкві прихожанин і священник,               
Сім'я моя - життя моє і хрест.
За всіх молюсь я разом й поіменно...
Христос родивсь! Христос помер!
Христос Воскрес!

Сьогодні в мене в церкві не ікони,
Бо всі вони сьогодні ОЖИЛИ!
Сьогодні всі Апостоли до столу,
До мене Паску празнувать прийшли.

Пала у серці Вічная Купина,
Благословення сиплеться з Небес.
Сьогодні Бога славимо і Сина -
Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Христос Воскрес!

Я серце одягнув своє в порфиру,
Й мені достатньо декілька словес,
Щоб побажати миру всьому Миру -
Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Христос Воскрес!

08.04.2018р.

В Масагор.