Село глухонiмiйе

Владимир Александрович Наумов
Село глухоніміє,
Дівочий спів не чути,
Та і самих дівчаток
Вже на селі катма.
Травневий тихий вечір
Мов мороком закутий
І в тиші дуже легко
Зійти навік з ума.