Найкрасивiшi дiвчата на Донбасi

Владимир Александрович Наумов
Найкрасивіші дівчата на Донбасі,
Бо тут, насправді, ніби Вавилон.
І заблукавши свого часу, мабуть, в часі –
Там Галатею взрів свою Пігмаліон.
Донбас росте не вежою до неба,
А в глибочінь до матері-землі,
Бо в камні сонця, як завжди, потреба
І у містах, і в малому селі.
Його рубають найміцніші хлопці –
Сини красунь та їх чоловіки,
Щоб над планетой не світився стронцій,
Щоби краса буяла на віки.