Земляничные сугробы

Андрей Рябоконь
…Земляничные сугробы
мне приснились накануне.

 Земляничные сугробы…
  я мечтаю о вас втуне. 

Вы сладки,
             вы так манящи,
  о съедении кричащи,
   соблазнительны,
             изящны
     изумительно…
        вчерашни.


        Да, увы,
 они все в Прошлом.

  Ходим с тростью
      Осторожно












    7 апреля 2018      

          














 
   ..."Ружице румена"...


...очень люблю эту сербскую песню:


https://www.youtube.com/watch?v=h8Q1MuBWsiU

...в исполнении молодёжи "Рашанке"...

...сперва они читают "Оче наш"...





     "...Оче наш,
    који си на небесима,
   да се свети име Твоје,
   да дође царство Твоје;
    да буде воља твоја,
  и на земљи као на небу.

  Хљеб наш насушни
                дај нам данас,
 и опрости нам дугове наше,
 као што и ми опраштамо
    дужницима својим..."