айта ту илмо

Рахим Карим
;айта ту;илмо; бор, дейди одамлар,
Рост бўлса агарда кўплар айтган гап,
Онам ;ам ;айдадир яшаяптилар,
Отам ;ам юрибди атрофда шу пайт.

Фа;атки уларни танимаяпман,
Балким у сиздирсиз, азиз одамлар?
Орангизда яшар ушбу дам онам,
Орангизда турар балким отамлар?

Менга ;ам яхширо; разм солинглар,
Балким мен кимнингдир отасидирман?
Такроран ту;илса гарчи одамлар,
Балки мен кимнингдир жигаридирман?