а помирать не хочеться

Вера Деревьянко
Я одна живу у хаті
На любов душа багата

смачно смачно
потяглася
 і по кроваті розпливлася

Яка щаслива цяя мить. За нею ще одна біжить

Я нікуди не спішу
Як колись я знов грішу

Щастя для душі щодень прошу