Р буква

Эрик Эрнст Петров
Р
Рокеш урет - кушкеш,
Кугу ешан лиеш.
Й;ратат тудым пеш -
Кинде ден икт;р улеш.
(Роколма, Паренге)

Маныт, тудо пеш чоя,
Ик кыша денак кая.
Кеч-могай чоя лиеш –
Почшо согалан логалеш.
(Рывыж)